0 beğenilme 0 beğenilmeme
261
Eski kız arkadaşımla kavga ettim, önce onun benim göğsüme vurup düşmem üzerine kalkıp ben de ona vurdum. ikimiz de darp raporu alarak birbirimizden şikayetçi olduk. ne var ki o karakolda benim onu tehdit ettiğim iftirası atmış, üstelik onun olayda şahidi var benimse yok. ayrıca aile mahkemesinde 1 ay süre ile evine iş yerine uzaklaştırma cezası aldım. 
En can alıcı nokta şu, beni şikayet etmesinden iki gün sonra yolda beni  gördü, aracımı durdurdu, benden özür diledi ve sonra arabama bindi ve kısa bir tur attık,  mahkemede şikayetçi olmayacağını söyledi, sonra onu aldığım yere bıraktım. bu olayın gerçekleştiği yerde mobese kamerası vardı. Mahkemede onun şikayetini geri alacağına inanmıyorum, acaba olaydan sonra kendi rızasıyla benim arabama bindiğini, mobese kaydının incelenmesini mahkemeden dava öncesinde savcılığa talep etsem, bu benim onu tehdit etmediğime dair bir ispat olur mu? Sonuçta insan kendini tehdit eden kişinin arabasına 2 gün sonra niye binsin? Ayrıca ben %46 engelliyim, o ise sağlıklı. o da bana vurduğu için ceza alır mı? 
Ceza Hukuku kategorisinde sordu | 261

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Selamlar...Bu durumu mahkemede savunma olarak verebilirsiniz. Ancak, olayın arabanıza binmesiyle olay tarihinde yaşananla ilgisi yoktur.Yinede uzman bir avukattan destek alarak savunma yapabilirsiniz. Saygılar...
cevapladı
7,521 soru
5,155 cevap
737 yorum
1,743,643 üye