0 beğenilme 0 beğenilmeme
368

allah rızası için bir dosyamız konusunda acil bilgilerine başvurmak gerekli olduğundan yazıyorum. DURUMLAR ÇOK VAHİM KONUMDA, BEYNİM DURMUŞ UYKU GÖZÜME GİRMİYOR AYAK ÜSTÜ UYKU OTURDUĞUM YERDE DÜŞÜNDÜĞÜM YERDE UYKU ÇÖKÜNTÜSÜ YAŞIYORUM. ; 

Olay Şöyle ki ; 2013 Yılında Miras satışlarımız ile elde ettiğimiz birikim paramızı aile dostu olarak bildiğimiz Kişiye bazı banka ve kredi borçlarından dolayı ayrılma aşamasına geldikleri ve ailesi ile boşanma aşamasında geldiği nedeni ile, Çokta güvendiğimizden dolayı bazı konularda da bizlere yardımcı olduğundan dolayı geri aile dostluğumuz devam ediyordu.

bizden 50.000.TL Borç istedi tüm birikimimiz mirasları sattığımızı da bildiği için 43.750.TL olduğunu zaten biliyordu. bizde 43.750.TL var başkaca paramız yok dedik. üzerine koyup ev alacağız dedik. 

Bu Parayı size 3 yada 5 ay içinde geri ödeyeceğim söyledi. ve bizde kendisine güvendiğimizden dolayı, 43.750.TL verdik ve her ihtimale karşı senet istedik. Tamam sorun yok dedi ve bize yanımızda bizzat seneti imzaladı.

Ayrıca Kütahya domaniçde mevcut olan tarlası ve evini kısa zaman içinde satarak ödeyeceğini söyledi.

zaman sonrasında ise ilgili kütahya domaniçde mevcut ev ve tarlasını bize satma amaçlı yazılı beyanname tutanağı imzaladık.

sonrasında ise BU SATIŞ SÖZLEŞME TUTANAĞININ GEÇERLİ OLMADIĞINI Tapu dairesinde öğrendik. ve zamanı geldiğinde alacağımızı istedik. 

Bu Kişi ise ilgili yerlerine baz istasyonu kurmak için bazı şirketler müşteri olduğunu ve bu yüzden yüksek meblağ ile 120.000.TL bedel ile satacağını ancak yıllara aşkın bekleyen ev ve tarlanın bazı ödeme masrafları ve borçları olduğundan satamadığını bildirmekle, 
43.750.TL alacağımızı ala bilmek için sonrasında Başkaca diğer mevcut Miraslardan arsa niteliğinde yerimizi Yaptığımız Miras Taşınmazdan mevcut kalan 7.000.TL daha tekrar verdik. Bu vermiş olduğumuz 7.000.TL ye karşıda senet aldık.

BİR ANDA KAYIP OLAN BU KİŞİYE ULAŞAMADIĞIMIZDA TELEFONLARIMIZA CEVAP VERMEYİNCE 

Bu Kişiyi İcra Takibine verdik. icra Takibinde ödeme emrine itiraz etmedi. 2 yıl geçmesine Rağmen Bu Kişi savcılık makamına Şikayette bulunarak imza bana ait değildir şeklinde Şikayet beyanında bulunmuş. İmza örneklerimiz alındı ve karşı tarafında imza örnekleri alındı

Bu savcılık soruşturma aşamasında ise Bursa Polis kriminal laboratuvar İncelemesinde imzanın Borçlu tarafından atılmadığını ancak bizim tarafımızdan da atılmadığını ancak ki imza Takliti Yapıldığını öne sürmekle Bu şekilde bilirkişi Raporu verilmiş.

Savcılık soruşturma kapsamında bilirkişi Raporuna dayanarak Hakkımızda iddianame yazılarak Bursa 1 Ağır Ceza Mahkemesininde SUÇ : Resmi Belgede Sahtecilik, Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişiliklerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılıkşeklinde Hakkımızda SEVK MADDESİ : 5237 Sayılı TCK 204/1,  TCK 158/1-d, TCK 37, TCK 53/1, TCK 54/1 maddeleri uyarınca hakkımda Dava açıldı

Bu vermiş olduğumuz ücret Karşılığında ilgili senetleri bizzat Yanımızda senetleri imzalayarak senetin arkasını da BORCUMU KABUL EDİYORUM el yazısı ile yazmasına rağmen Bilirkişi Raporu nasıl olur böyle bir Rapor oluşturabilmekte siz daha iyi bilirsiniz. 

AYRICA en yüksek birimce Tam teşekküllü Karşı tarafın kötü niyetli olduğunu Ortaya Çıkarabilmemiz için uzman Bilirkişiciler hangi kurum ve yerlerdir. ne Yapmamızı önerirsiniz...

Allah rızası için Yardımcı olun, Bu haksızlık karşısında aşırı Konumda Çökmüş durumdayım.

Ceza Hukuku ve Ceza Usul Hukuku kategorisinde (120 puan) sordu | 368

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Selamlar...Sorunuz gerçekten uzun pek tabi hem dosyanın incelenmesi hem de yoğun bilgi gerektirmektedir. Ancak raporları itiraz edilip kişinin tekrar mahkeme huzunda imzası alınması gerekir. Uzman avukatlarla görüşmeniz de fayda vardır. Saygılarımızla...
(714k puan) cevapladı
Av. Ahmet DELİKANLI bey, Öncelikle Cevaplarınız için Çok tşk ederim.
Elimizdeki tüm birikim paramızı bu insana kaptırdık. bu yüzden şu anda çok ve Çok mağdur durumdayız ve maddi konumda da çok Mağdur edilen durumdayız.
Neyimiz var neyimiz yok tüm paramızı bu adama kaptırdığımızdan olayı Maddi Konumda da şu an bitik durumdayız. avukat tutma gücümüz de yok.
bize Bursa'dan yardımcı olacak bir avukata ihtiyacımız var..
gerekir ise aylık 300.TL olarak taksitlerle avukatlık ücretini ödemede yapabiliriz. bu şekilde gücümüz var,
Nasıl bir dilekçe yazılacağını bilmiyorum. Bu Kişiyi kötü niyet Planları ile itiraz etmesine ilişkin nasıl bir dilekçe yazabilirim. hangi uzman bilirkişiler daha iyi bir kurumdur veya yeridir.  Tam teşkil detaylı inceleme ile bilirkişi Raporu veren kurum ve kuruluş neresi olabilir. talebimde Hangi bilirkişiyi talep etmeliyim.
7,519 soru
5,153 cevap
735 yorum
1,657,722 üye