1 beğenilme 0 beğenilmeme
229
2 hafta önce bir inşaat firmasının inşaat halinde olan evlerinin billboard reklamı ve internet sitesi tasarımı için görüşüp teklif verdim.

Email üzerinden gönderdiğim fiyat teklifi yine email üzerinden cevaplanarak kabul edildi ve işe başladım. Bana gönderilen örnekler ile önce billboard tasarımlarını gerçekleştirdim. Benimle iletişimde olan şirket yetkilisi ilk yapılan tasarımları beğendiğini belirterek onay için şirket sahibine iletti fakat şirket sahibi değişiklik istediğini söyledi. Bu işimin doğal bir parçası olduğu içine istenilen değişiklikleri yaptım ve tekrar ilettim. Buna cevaben yine ek bazı değişiklikler istendiği söylendi, ben yine bu değişiklikleri yapmaya hazırlanırken bana bu işi başka birisi ile yapacaklarını belirttiler. Bu süre zarfında yaklaşık 2 haftalık emek verdim, 2 defa inşaatın bulunduğu bölgeye aracımla gidip çekimler ve bazı istenen hazır 3 boyutlu modelleri almak gibi harcamalar yaptım.  

Bütün iletişimimiz yazılı olarak email adreslerinde duruyor. İletişimi idare ettirdiğim kişi şirketin pazarlama için yetkilendirdiği kişi.

Aramızda imzalı sözleşme yok ancak verilen teklif ve diğer çalışma ve yorumların hepsi yazılı olarak kayıtlı.

Bu işe harcadığımın emek ve masrafların karşılığını alabilirmiyim. Bunun için nereye başvurmam gerekiyor.
Ticaret Hukuku kategorisinde (1.2k puan) sordu | 229

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

7,519 soru
5,153 cevap
735 yorum
1,657,692 üye