0 beğenilme 0 beğenilmeme
42
Merhabalar,
Direk konuya gireceğim. Bundan yaklaşık 6 ay önce beni aldattığı için evlenme planımız olan sevgilimden ayrıldım.Kendiside bende 20 yaşındayız.Sevgili olduğumuz süre boyunca bana Whatsapp üzerinden bir çok çıplak fotoğraf ve video gönderdi iki defa evime geldi ve ilişkiye girdik.İliski esnasında ve bana çıplak olarak dans ederken ki videoları telefonumda mevcut hepsi Kendi rızasıyla çekilmiş durumda ve görüntülerde gülerek şakalar yapıyor.Ocak ayında annemle tanışmak için annemin olduğu şehire gittik ve 15 gün kadar annemin evinde hep birlikte kaldık.Kızın ailesinin ilişkimizden haberi yoktu.Ancak telefonuna benim yanımda gelen bir mesajla Aldatıldığımı öğrendim ve kendisinden ayrılmak istedim.Ayrilmamak için çok diretti ancak kendisinin evden çıkarıp okuduğu üniversitesiye kadar bıraktım.Orada arkadaşlarına bana tecavüz etti diyerek bana saldirtti ve telefonumu elimden almaya çalıştılar ancak ben kaçtım.Ondan sonra ailesini arayarak günlerdir zorla kendisini alıkoydugumu ve zorla ilişkiye girdiğimi söylemiş.

Beni savcılığa verdiler kız ifadesinde anneme sevgili olduğumuzu söylemekle tehdit etti bende kendisine çıplak fotoğraflar göndermek zorunda kaldım daha sonra tekrar tehdit ederek ilişkiye girdi ve annesinin evinde beni darp etti demiş.

Elimde cinsel ilişkiye girerkenki videolarımız ve mesaj kayıtları var fotoğrafları gülerek bana yolladığı mesajlar ve ilişki sırasında seni seviyorum derken ki görüntüler.

Savcılığa mesaj kayıtlarını ve tüm görüntüleri delil olarak flash bellekte sundum ancak daha bir karar çıkmadı şuanda soruşturma aşamasında.

Sonuç ne olur ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Ceza Hukuku kategorisinde (140 puan) sordu | 42

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

7,519 soru
5,153 cevap
735 yorum
1,710,795 üye