0 beğenilme 0 beğenilmeme
65
okulun önünde her zaman serseri kılikli tipler toplaniyor. Bazen okulun etrafinda torpil falan patlatiyorlar.Biz bunlari gbt yapip irdan uzaklastiriyoruz . haliyle sikayetci bulamiyoruz ogretmenler igre4men oldugu icin ogrencilerde korktugu sikayetci olmuyor uzaklastirsaniz yeterli diyorlar. bunlara sikayetci olmaksizin madde 112 den yada baska bi maddeden nasil islem yapabiliriz..yardiminiz cok onemli ..
Ceza Hukuku ve Ceza Usul Hukuku kategorisinde (840 puan) sordu | 65

2 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Selamlar...Uyguladığınız ceza aslında şikayete bağlı değildir. Sonuç itibariyle devriye gezen bir polisin de durumu tespit etmesi halinde tutanakla bu durumu başlatabilir. Polis vazife ve selahiyet kanunu kapsamında (pek tabi irdelenmesi gerekir) uygulama yapılabilir diye düşünüyorum.Buna örnek olarak içkili bir kişinin nasıl ehliyetine el koyuyorsanız tutanakla bunuda uygulama imkanınız olmalı değil mi?
(714k puan) cevapladı
0 beğenilme 0 beğenilmeme
Bu tiplerin geldiği ve olay çıkardığı yeri gören kamera kayıtlarını karakola verin ve şikayetçi olun. Eğitim hakkı kutsaldır, engellenemez... Eskiden haftada birkaç gün okul önlerinde bir ekip otosu dururdu, bunun caydırıcılığı vardı, şimdi bu uygulamadan vazgeçildi demek ki...
(14.2k puan) cevapladı
7,519 soru
5,153 cevap
735 yorum
1,657,745 üye